Direktlänk till inlägg 4 mars 2014
Ojojo, vilken dag.
Mitt huvud är fullt av allt jag fått lära mig idag. Fisk till höger och vänster, tillaga fiskrätter, hållbarhet, olika fisketekniker och mycket mer.
Tyvärr så har det inte bara varit en rolig dag, den har varit ganska tung också. Jag är tokförkyld. Huvudet snurrar så fort jag ställer mig upp fort. Näsan rinner och host bara blossar upp helt plötsligt. Riktigt jobbigt.
Men men, det går över!
Men på det stora hela har der varit en bra och lärorik dag.
Har även suttit och planerat våren och sommaren lite nu på tåget.
Vecka 29 hoppas jag att det är Cukids-läger och att jag får semester då. Sen måste jag ta reda på om det kommer att vara wirabruks-läger också?!
I maj är det MINST en riktig hundträningshelg. Men antagligen två om jag kan styra om mina dagar lite.
Längtar längtar längtar!
Ser fram emot en fullspäckad vår och sommar.
Tillbaka till dagen:
Briebakad sejfilé som jag och min grupp lagade idag till lunch. Supergott!!!
Stekt skrejtorsk som en annan grupp lagade.
Och här är sista bilden. Min lunchtallrik som hade:
Rödtunga med frukt oca rosépeppar.
Skrejtorsk
Vår brie see
Och till det hade vi puré av potatis (tror jag der var?)
Och svart ris.
Jag tror att maten var god.
Förkylningen gjorde det svårt att känna smakerna :-P
Är det någon som är nyfiken på recepten?
Nej, nu ska jag sussa sista timmen av resan.
Ha det gött och var rädda om varandra! <3